ΕΒΓΕ 2008
14/4/2008
Σε μια όμορφη και ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των ΕΒΓΕ το Σάββατο 12 Απριλίου. Πρόκειται για την κορύφωση των έβδομων Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης. Στην τελετή, η οποία έγινε στο κατάμεστο από κόσμο Κέντρο Τεχνών Χαλανδρίου, βραβεύθηκαν δημιουργοί από όλο το φάσμα των εφαρμογών της οπτικής επικοινωνίας (Γραφιστική, Εικονογράφηση, Ψηφιακές εφαρμογές). Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε ο κ. Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο οποίος με το εύστοχο χιούμορ του κατάφερε τόσο να συνδέσει τα βραβεία με θέματα της επικαιρότητας, όσο και να "χαλαρώσει" όσους από τους παρόντες είχαν την αγωνία του αποτελέσματος.

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η στιγμή της απονομής του ΕΒΓΕ Συνολικής Προσφοράς στο βετεράνο των Ελληνικών Γραφικών Τεχνών, Κίμωνα Ηλιόπουλο. (Επιλέξτε το 6ο πανόραμα για να δείτε το βίντεο-αφιέρωμα που έπαιξε κάνοντας χρήση των plugins Deval -μόνο για Windows- ή Flash).
Κέντρο Τεχνών Χαλανδρίου
6 πανοράματα | 1 με ήχο, 1 με βίντεο
Το Κέντρο Τεχνών, στην οδό Γαρυττού 53 στο Χαλάνδρι, είναι ένα νέο, σύγχρονο, υψηλής αισθητικής και τεχνολογικά άρτιο κτιριακό συγκρότημα. ( Στο πρώτο πανόραμα παίζει το τραγούδι "Kingdom Hearts Theme Song" από την "Hikaru Utada". Αυτό έπαιζε πριν την έναρξη της απονομής.)